Kosaram
A kosár üres.

A pediped® hármas rendszere

Akár járni tanuló, tipegő vagy már vidáman rohangáló gyereknek keresel cipőcskét, a pediped® termékei között biztosan találsz valami szépet. A kényelmes lábbelik a járástanulás mindhárom szakaszában biztosítják az egészséges lábfejlődést.

Tovább...

Miért válassz pediped®-et?

A kezdetek óta a kényelem, minőség és stílus a mantránk – ebben a sorrendben. A pediped® fontosnak tartja az olyan divatos lábbelik készítését, melyek az egészséges lábfejlődést segítik. Minőségi anyagokkal, a legnagyobb körültekintéssel tervezett cipőink igazi kényelmet nyújtanak a növekvő lábacskáknak.

Tovább...

A történetünk

Minden öt évvel ezelőtt kezdődött, amikor egy anyuka megpróbálta felkutatni a legjobb cipőt kislánya számára. Ma a pediped® az egyik legkedveltebb cipőmárka a világon.

Tovább...

Technológia

A pediped® széles körű kutatással és teszteléssel dolgozta ki a gyermekcipő-gyártás legmodernebb technológiáit: a memóriahabos talptól kezdve a környezetbarát, vízálló és mosógépben mosható cipőkig.

Tovább...

Az apró lábak egészsége

A pediped® számára a legfontosabb gyermeked növekvő lábacskájának egészsége és kényelme. Termékeinkkel valójában azt szeretnénk elérni, hogy a kicsik úgy fejlődjenek, mintha mezítláb járnának. A következőkben csupa olyan tanácsot olvashatsz, melyekkel gyermeked egész életére biztosíthatod az egészséges járást.

Tovább...

GyIK

Nem találod a választ kérdésedre? Nézd meg a gyakran ismételt kérdéseket! Ha még mindig nem kaptál választ, kérlek, fordulj ügyfélszolgálatunkhoz.

Tovább...